Bliv Uddannet Maker

Hvis du gerne vil lidt mere med Maker-hobbyen, har FabLab Spinderihallerne en række kursus- og uddannelsestilbud, som kan tage dine Maker-evner til næste niveau.

Enhver maker bør kende de forskellige værktøjer i den digitale værktøjskasse. For at få dig godt i gang har vi lavet en række intro- og certificeringskurser, der lærer dig at bruge den enkelte maskine og åbner op for, at du kan leje maskiner og lokaler på egen hånd.

LÆS MERE HER: Intro- og certificeringskurser

Har du styr på det grundlæggende men mangler inspiration til dit næste projekt, afholder vi løbende MAKE-workshops gennem AOF, hvor du lærer at lave skilte, smykker, møbler eller meget andet i FabLabbet.

LÆS MERE HER: MAKE-kurser med AOF

Hvis du allerede kender maker-verdenen, men drømmer om at gøre arbejdet med innovation og design til en levevej – eller om at starte egen virksomhed – kan vi som de første i Danmark tilbyde makerforløbet FabAcademy.

Forløbet udbydes i samarbejde med det anerkendte, amerikanske universitet MIT, og her får du over seks hektiske måneder mulighed for at gå i dybden med alle de digitale værktøjer og de muligheder, som de giver.

LÆS MERE HER: FabAcademy – et makerforløb gennem MIT