Community

Entusiaster, Ildsjæle og Frivillige har skabt et Hobby-community omkring FabLab Spinderihallerne, hvor der er højt til loftet og plads til alle. Og du kan blive en del af fællesskabet lige her.

Bliv frivillig og del af fællesskabet

I FabLab er der højt til loftet og plads til alle. Uanset hvad din ide måtte være, kan en frivillig hjælpe dig videre. Gruppen af frivillige erfarne brugere af teknologierne udgør hjertet i fællesskabet i FabLab Spinderihallerne, hvor de deler deres passion for at skabe med teknologi. Og du kan blive en del af fællesskabet lige her.

LÆS MERE HER: Bliv medlem af Facebook-gruppen for Åbent Lab

 

Hvad laver de frivillige?

Som frivillig inspirerer du andre brugere til at forbedre og formidle deres projekter, står for ’åbne lab’ dage, afholder kurser, udvikler guides til brug af maskiner, sommerfest og andre vigtige aktiviteter. Frivilliggruppen mødes mindst 4 gange om året.

 

Fordele

  • Indflydelse på planlægning af aktiviteter og investeringer i lab

  • Gratis adgang til brug af maskiner i forbindelse med frivilligmøder

  • Gratis deltagelse i kurser

  • Leje af maskiner til halv pris

 

De frivillige inviterer DIG til at være frivillig

Hvis du fortæller de frivillige hvilke af teknologierne du kender til og deler din viden med andre på ’åbne lab’ dage, kan de frivillige invitere dig til med i fællesskabet. Du kan også kontakte Ana Cabral, ancde@vejle.dk, der koordinerer frivilligmøderne. 

 

MØD DE FRIVILIGE I FABLAB