Skole

FabLab er en unik mulighed for at lære eleverne designtænkning og teknologiforståelse, så de bliver rustet med det 21.århundredes kompetencer i både teori og praksis.

SE ALLE TILBUD TIL SKOLER HER: Særlige tilbud til skoler

Den teknologiske udvikling buldrer afsted, og i takt med at både kendte og nye teknologier spiller en stadig større rolle i vores hverdag sættes der nye krav til den teknologiske dannelse af fremtidens borgere.

FabLab skaber rammerne for et teknologisk læringsfællesskab, hvor eleverne kan lære designtænkning og udbygge deres teknologiske forståelse i et engagerende miljø.

Ønsker du at bruge FabLabbet i undervisningen, er det muligt at leje faciliteterne i Spinderihallerne, og vi stiller vores viden til rådighed for pædagogisk personale, skoleledelse og konsulenter i samarbejde med Uddannelse og Læring samt vores skole- og virksomhedspartnere.​

LÆS MERE HER: FabLab i Undervisningen

Med eget Fablab på skolen kommer den digitale undervisning endnu tættere på eleverne, og vi udbyder både introducerende aktiviteter og workshops for lærere og hjælper med at etablere FabLabs ude på skolen.

LÆS MERE HER: FabLab på Skolen

Vi har siden 2009 specialiseret os i at udvikle metoder til at inddrage børn og unge i designprocesser på en meningsfuld, didaktisk og engagerende måde, og i 2013 var vi med til at etable FabLab@School-fællesskabet.

LÆS MERE HER: FabLab@School

  • Peter Dahl

    Leder af FabLab Spinderihallerne

    Send e-mail
    telefon 20 18 90 48