FabLab i Undervisningen

Samarbejdet mellem skolen, virksomheden og FabLabbet giver mulighed for at lære eleverne innovation på en konkret og engagerende måde. Derfor tilbyder vi sparring og kurser, når undervisningsforløbet skal skrues sammen til din skole.

Ved at kombinere skolens didaktiske tilgang, iværksætterens erfaringer fra erhvervslivet og FabLabbets design- og produktionsmetoder i et undervisningsforløb, får eleverne en praktisk og spændende indgang til digital dannelse, som ruster dem med det 21. århundredes kompetencer.

Vi har flere års erfaring med at udvikle forløb i samarbejde med mindthefuture og vores netværk af kompetente iværksættere, der brænder for at lære fra sig. Forløbene udvikles typisk i  et samarbejde mellem læreren, FabLabbet og lokale virksomheder eller iværksættere - men læreren er primusmotor på forløbet.

Vil du gerne vide mere om undervisningsforløb i samarbejde med FabLab, afholdes vi løbende orienterende Spotkurser, hvor der med udgangspunkt i afholdte forløb gives inspiration til, hvordan FabLab kan indgå i undervisningspraksis.

LÆS MERE HER: Spotkurser - FabLab på skolen i praksis

Har du allerede planlagt et undervisningsforløb, hvor du har brug for vores digitale værksted, kan du leje lokaler og maskiner hos os.

LÆS MERE HER: Leje af maskiner og lokaler