FabLab@School

FabLab Spinderihallerne er en del af det tværkommunale forsknings- og undervisningskonceptet FabLab@School, som blev etableret i 2013.

Fablab@School blev startet i Danmark i marts 2013 af Aarhus Universitet, CAVI og Spinderihallerne, Vejle Kommune. Siden er flere kommuner kommet med, og Fablab Spinderihallerne har været med til at etablere Fablabs på en række skoler i kommunen.

Fælles for alle, der arbejder med FabLab@SCHOOL-konceptet er grundidéen om:

- At give skolelever mulighed for at forstå teknologier ved at undersøge, teste og designe teknologiske ting i et digitalt fabrikationsværksted. Formålet er at træne i teknologisk mestring, som anses for at være en afgørende kompetence i fremtiden.

- At lære skoleeleverne at se sig selv som problemløsere ud fra en Design Thinking og Collaborative Ideation-tankegang, sådan så de ikke bare kan bruge teknologi, men også kan tænke den ind i problemløsning i deres hverdag.

LÆS MERE HER: FabLab@School 

Er du allerede en del af FabLab@School-fællesskabbet, kan du melde dig i Facebook-gruppen, hvor der kan deles viden, fortælles om interessante links og stilles dumme spørgsmål:

BLIV MEDLEM HER: FabLab@School.dk på Facebook