Virksomhed

Med sin moderne maskinpark gør FabLab det nemt at omsætte idéer til virkelighed – i en kvalitet som er professionel. Derfor er FabLab oplagt til både prototype-processer og produktion af specialværktøj eller enkeltdele, der kan gøre din virksomhed mere effektiv.

SE ALLE VORES TILBUD TIL VIRKSOMHEDER HER: Særlige tilbud til virksomheder

Iværksættere og virksomheder kan med FabLabs digitale værktøjer omsætte idéer og projekter til fysisk form på en enkel og agil måde. Virksomheder af alle størrelser bruger allerede faciliteterne til at udvikle specialværktøj og til ideudvikling og prototype-test - helt indtil projektet er klar til at sætte i produktion.

Hvis du har brug for konkret inspiration til, hvordan du kan bruge Fablab i din virksomhed, kan du læse vores Inspirations-side eller deltage til et af vores FabBusiness-arrangementer, hvor iværksættere og virksomhedsejere deler konkrete erfaringer med at bruge FabLab.

LÆS MERE HER: Hvordan kan FabLab bruges i din virksomhed?

Ved du allerede, hvordan du gerne vil bruge FabLabbet, tilbyder vi både licensering i de enkelte maskiner, iværksætterkurser og det dydbegående forløb FabAcademy. På den måde bliver du klædt ordentligt på til at bruge FabLab i praksis.

LÆS MERE HER: Bliv uddannet i nye produktionsteknologier

Er du allerede gået i gang med at bruge de nye produktionsteknolgier, kan du hver uge få sparring fra vores FabAcademy-uddannede rådgivere.

LÆS MERE HER: Få rådgivning i FabLab

  • Peter Dahl

    Leder af FabLab Spinderihallerne

    Send e-mail
    telefon 20 18 90 48